Wednesday, September 22, 2010

Contest Couple T ( 2nd Contest)


Kali nie Cute Mum nak join Contest anjuran Layanlynn... Sebenarnya dah lama nampak Contest nie, tapi asyik terlupa nak cari gambar yang sesuai... Cute Mum n Daddy nie xda baju Couple-T, tapi masa bercinta2 dulu adalah berapa pasang baju yang sama.. Sekarang nie dah xda.. Huhuhu.. Kadang2 teringin gak nak beli Couple -T... Jeles tgk org lain.. 

Nie jer gambar yang ada..


Gambar nie diambil masa Cute Mum n Daddy g tengok MotoGP 2007 kot... Dah tak ingatlah.. Kami g masa tengah hot-hot bercinta dulu2... Daddy memang minat tengok MotoGP & Cuprix, jadi Cute Mum pon kongsilah minat dengan dia.. Selain tue kami nie peminat Manchester United.. Jadi kami beli lah baju yang sama.. Pakai waktu yang sama...Barulah sehati sejiwa.. heheh...

Antara banyak2 gambar, Cute Mum suka sangat gambar nie sebab latar belakangnyer cantik sangat... Cuma xleh nak senyum lebih2 sangat sebab cuaca panas.. Lagipon ramai yang tgh berkerumun kat sini... Tgk Cute Mum n Daddy... Heheh.. Xdalah.. Diorang tengah tungu turn nak amik gambar pulak...

Harap2 tahun nie dapatlah g tengok MotoGP kat sepang... 10/10/10 nie...Dah 2 tahun miss... Tapi Dania xtaulah camner... Jangan Dania meragam sudah..Dah melalut pulak Cute Mum nie... Heheh..

Jomlah ramai2 kita meriahkan Contest nie... 

Tarikh Tutup:
1 Oktober 2010

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails