Friday, October 15, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly



Cute Mum dah lama nampak Contest nie.. tapi takder berkesempatan nak join.. Maklumlah Cute Mum konvo pon tahun 2006... Dah lama giler... Gambar -gambar pon dah tak der... Tersimpan dalam PC yang dah rosak tue.. huhuh... Tapi bile buka FB, ternampak gambar kawan adik Cute Mum berkonvo, terus teringat nak join... Panjang tol mukadimahnyer... hehehe...

To :- Anis Zuraida Ishak


Gadis ceria bernama Anies,
Kini kamu telah bergelar Graduan,
Bermulalah Fasa baru dalam kehidupanmu,
Maanfaatkanlah segala Ilmu yang ditimba,
Berjuanglah untuk Agama & Bangsamu, 
Insyaallah segala impianmu akan tercapai.
AMIN....

Nak join??

Tarikh Tutup :
31 Oktober 2010
11.59pm

Cute Mum nak tag:

4 comments:

EiJa ZaQuaN said...

hehe..mmg cantik pic ni..jelas terpancar gembira dpt convo...mcm boleh menang jerk..

me pun dh xde gmbr konvo..last convo thn 2002..huhu..

gmbr2 time konvo dulu pun xtau mane simpan soft copy dia..rasanye time tu pakai filem lagi..hak3..

E.d.Y said...

thanks sbb join..just nak convfirmkan a few things

-dah jadi follow ke belum??
-ni pics adik kan??so, untuk kategori pics xlepas la..sbb kene pics sendiri convo, tp sbb ada ucapan, leh masuk under kategori ucapan...

pastikan syarat2 dipenuhi..good luck..doa la banyak2 rayban tu dapat hadiahkan kat hubby...:)

Cute MuM said...

@sweetmama : memang cantuk, tp xtermasuk dalam contest... gambar hanya untuk diri sendiri.. huhu..

butterflyana said...

GOOD LUCK!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails