Monday, October 18, 2010

TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway


Alhamdulillah... Tahniah Puan Jue sebab mendapat berita gembira untuk diri serta keluargamu... Kedatangan cahaya mata memang amat dinantikan oleh setiap insan yang telah bergelar isteri... Cute Mum pon pernah merasakan betapa gembiranya hati bila disahkan mengandung....

Cute Mum doakan semoga Puan Jue akan selamat menjalani kehidupan baru bersama baby yang dikandung... Banyak dugaan dan pengorbanan perlu dihadapi.. Badan akan rasa lemah... Morning sickness... Mood tak menentu... Tapi semua tue akan terubat bila Puan Jue rasa gerakan pertama baby didalam rahim... Saat itu sungguh indah...

Cute Mum xbanyak pengalaman... Baru sekali... Pada 29 Mei 2010, Puan Jue melangkah ke gerbang perkahwinan, Cute Mum pula bersyukur ke hadrat Ilahi sebab selamat melahirkan puteri kesayang kami... Dania Alisha....

Nie vidoe yang Cute Mum suka tengok semasa Bayi didalam rahim Cute Mum.. Semoga Puan Jue bertambah gembira.....



Maaf la kalo panjang sangat.. Excited sangat dengar orang Pregnant nie...

Jom join Giveaway nie...

Cute Mum tag..

Tarikh Tutup:
13 November 2010

3 comments:

muffins Jue said...

tq cute mum join GA Jue
tq 4 da wish jugak..

meremang tgk video tu..nk nangis je rasa..xsangka kn..huhu

gud luck!!

Momma Mia said...

Thanks for the tag... alamak belom buat lg ku pun dah syahdu nih. memang tumpang happy utk sesiapa yg preggy... terasa cam nk baby lagi plak.. hikhik... kena tunggu 1 tahun 6 bulan lagi.. sabor2!!

Cute MuM said...

@ jue : tq...

@ Momma Mia : sabar2 yer... heheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails