Thursday, November 11, 2010

Contest : The Best Moment of Wedding


Cute Mum menang suka sangat kalo join Contest gambar kawin nie.. Wat Cute Mum teringat hari Bersejarah tue.. Korang pon mesti suka jugak kan...

Apa tunggu lagi?? Join Cepat..

Tarikh Tutup :
30 November 2010

Antara banyak-banyak gambar Wedding, Cute Mum pilih gambar nie...


Kenapa??

Sebab Cute Mum suka aksi spontan kami yang tersenyum riang selepas selesai Majlis Akad Nikah yang dicandid oleh Photographer.. Warna baju dan pelamin putih berseri tue nampak macam dalam berada di Alam Kayangan... Sama seperti hati kami bila selamat diijab kabulkan...

4 comments:

Myra Jay said...

Gud Luck Cute Mum..
Myra pun nk join gak ler.. hehee

Little_precious said...

salam cute mum...
mmg cute pon tgk pic tu...
gudluck...

deqlis said...

gud luck...
deqlis pun nak join laa hehe

Ms and Mr Red Ribbon said...

mum... cantiknyer gamba tue, pelamin tu pun lawa... sukeee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails