Sunday, November 28, 2010

KAWAII GADGET'S CONTEST


Jom Join Contest nie...

Cute Mum tag
Sweetmama
Myra Jay
Nana

Tarikh Tutup :
13 Disember 2010

Cute Mum paling suka semua lagu-lagu Stacy.. sebab rancak dan lirik pon best... Tapi yang paling Cute Mum suka lagu JAHAT...


Liriknya ada kene mengena dengan kisah percintaan Cute Mum dengan En. Aima.. Dulu Cute Mum pernah serik untuk bercinta sebab dah clash 2 kali... Yang pertama dah bercinta hampir 7 tahun, sayangnya family lelaki masih tak boleh terima Cute Mum seadanya.. Yang kedua pulak, kawen tanpa pengetahuan Cute Mum.. Memang sedih giler... Putus asa dah nak bercinta...

Tapi semuanya berubah bila dah jumpa En.Aima.. Kami memang dah lama berkawan, tibe-tibe boleh terjatuh cinta pulak.. Macam dah terkena mentera... akhirnya kami berkahwin... Kira Cute Mum nie dah terkena demam cinta.. huhu...

So, jom layan video Stacy- Jahat...


Liriknya....

Aku sudah serik bercinta
Kerna asyik berakhir dengan kecewa
Tapi sejak hadirnya dia
Semua sistem kawalan kini terdedah

Kepala kata jangan gelojoh (no)
Hati pula kata pergi (go baby go)
Benarkah cinta itu buta
Kerna tak nampak apa selain dia

Chorus
Aku aku
Bagaikan sudah terkena mantera cinta
Dari manakah kau datang menyerang
Diriku diriku
Yang disangka kebal
Oh jahatnya kamu
Jahatnya kamu
Engkau engkau
Penyebab diriku terigau-igau
Kini ku terbayangkanmu hampir setiap waktu
Ku mahu ku mahu denganmu selalu
Oh jahatnya kamu
Jahatnya kamu

Apa agaknya sudah jadi
Pada ikrar untuk tak bercinta lagi
Walaupun belum bersedia
Tapi hatiku mendesak dan menggesa

Ulang Chorus

Jahat budak jahat
Dah terkena
Terkena demam cinta
Jahat budak jahat
Dah terkena
Terkena demam cinta

Jahatnya kamu
Jahatnya kamu

Ulang Chorus

Oh jahatnya kamu
Jahatnya kamu

2 comments:

Mommy Pinky said...

tenkiu join contest, gudluck :)

kay said...

terima kasih sebab join contest..good luck..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails