Wednesday, November 10, 2010

"Makan! Makan! Makan!"


Siapa yang suka MAKAN??
Meh lah join Contest anjuran Sharpshouter nie..

Tarikh Tutup :
12 November 2010

Cute Mum memang suka makan.. Lagi-lagi bila mengandung dulu.. Asyik makan jer... Sampai ada makanan yang Cute Mum tak dapat sampai sekarang.. Orang tua-tua kata, air liur anak meleleh kalo tak dapat benda yang diidamkan... Kebetulan.. Memang air liur Dania meleleh.. Tapi sekarang dah ok sikit... Dania pon dah jadi kuat makan macam Mami nyer..


Tengok... Cute Mum memang suka makan Pizza... Lagi-lagi yang Pizza Cheese terbaru tue... Memang Marvelous!! Sampai Dania pon terliur nak makan Pizza tue... Sebab tue lah Cute Mum pilih gambar nie untuk dipertaruhkan... hehehe..

Tapi nak tunjuk gak kami yang kuat makan Pizza nie...


Mesti penganjur pon terliur tengok kami makan kan... Sampai licin pinggan...

jom Makan! Makan ! Makan !

1 comment:

Lady SharpShouter said...

sweetnya gambar.mmg terliur pun. hehe.ok, tq join. alert dengan pengumuman nnt ye.

gud luck!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails