Wednesday, November 24, 2010

"SAAT YANG BAHAGIA by My Precious"


Jom join..

Cute Mum tag :


Tarikh Tutup :
12 Disember 2010

Nie gambar yang paling Romantik bagi Cute Mum... Gambar Perkahwinan Cute Mum di Rumah Pengantin Lelaki.. Lokasi Pengambaran adalah belakang rumah My MIL.. Kenapa Cute Mum suka sebab masa tue, Daddy kate "I LOVE U so MUCH".. hehe..


Nama Pasangan :
Aimaduddin Bin Adnan
&
Nurul Uyun Binti Mazlan

Tarikh Kawin
3,4 & 5 Julai 2009

Panggilan Manja :
B & Honey

Pengalaman Kali Pertama Di Rumah Mertua...

Adik beradik Daddy semuanya lelaki.. Disebabkan kami dah amik satu bilik, adik-adiknya terpaksa tidur kat ruang tamu.. Tengah syok berguling-guling atas katil, tiba-tiba Daddy terperasan ada satu lubang sebesar Syiling 50 sen kat dinding.. Kami pon saling berpandangan.. Dalam fikiran kami, diorang intai tak?? Pastue kami terus tergelak-gelak sampai tak boleh nak tidur... Sempatlah keluar minum pagi-pagi tue ...

Yang lawaknya, malam keesokannya, ada kain disumbatkan kat lubang tue... hahaha.. Mesti diorang perasan pasal lubang tue.. Harap-harap takder sesiapalah yang nampak aktiviti kami dalam bilik... MALU!!!


2 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam cutemum~
tq ye join contest sy ;)
eh,biar betul ada lubang kat dinding...alaaa...malunyee klu ada orn ngintai..sib baik x sempat wat pape ek..tutttt...hehe...
ok,sy dah copy pic ni..romantiknye..
gud luck ye (",)

Cute MuM said...

sama..
betul.. memang tak boleh lupa peristiwa tue... nasib baik belum wat ape2 lagi.. hahahah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails