Thursday, November 11, 2010

' Si Manja Bersama ANAKKU di Sinar Raudah '


Kali nie Dania nak try luck kat Contest anjuran Blog SINAR RAUDAH ..
Hadiah pula di taja oleh ANAKKU...

Mehlah join sama..

Tarikh Tutup :
20 Disember 2010

Nie lah gambar Dania yang masih "FRESH"... Gambar masa hari Konvokesyen Acik Lieya nyer...


Nama Penuh Si Manja : Dania Alisha Binti Aimaduddin
Tarikh Lahir Si Manja : 29 Mei 2010
Nama Ibu Si Manja : Nurul Uyun Binti Mazlan

4 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

Terima kasih ye coz sudi join second contest sinar raudah , amy dah check semua ok..pasni minta sentiasa update di fan page ye dan dah boleh mulakan undian like dari rakan2 facebook..like di bawah gambar si manja ye..Good Luck

Amy Syaquena said...

cute mum ada facebook x , kalau ada boleh minta rakan2 pergi ke fan page sinar raudah..di sane ada satu album bagi contest ini..so di setiap gamabr itu di bawahnya tertera name dan link blog ini , cute mum just minta kawan2 like je di bawah gamabr si manja.. kalau nak lagi senang sharekan link fan page di facebook...cute mum boleh tengok cara macam mane peserta2 lain buat...

Rauthah Hamid said...

jom kite tukar2 like ;-)

http://rauthahamid.blogspot.com

Rauthah Hamid said...

dah like dah ye.. ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails