Sunday, December 26, 2010

'Best of the best contest'

Klik Banner Untuk Join..

'Best of the best contest'

simple je,it is kind of review of my blog..

before penerangan cara cara contest,ini undang undang wajib contest :

1)tag 3 orang (make sure kawan kene tag tu tahu )
2)follow this blog
3)letak banner di atas dalam contest post dan blog sidebar ( banner boley resize)
4)sila linkkan banner yang dekat sidebar dan dalam post tu ke link contest ini
5)submit link post anda kat comment post ini ya

dan sekarang cara cara laksanakan contest ini (skema gile.lol ) :

  • peserta pilih satu entry dari blog woot woot.yang mane korang rasa itu entry paling superb,or paling panas or paling kelakar or watsoeva lah .kirenye pilih satu entry yang korang berkenan di hati,tak kisah mengenai ape..lepas tu buat satu entry kat blog korang bertajuk ' Best of the best contest'
  • COPY and PASTE undang2 wajib contest and cara cara contest ini ke dalam entry anda
  • after that,tulis kat situ which entry yang korang suka ..
  • pastu korang tulis SEBAB kenape korang suke entry itu (contoh " gua suke betol entry ni sebab entry ni buat gua rasa panas..jage ko woot woot..pastu bla bla bla dan sebagainya" )
  • mcam itu lah lebih kurang yer..nak maki maki pon boley..markah tak tolak..haha

Cute Mum paling suka @ "panas"dengan Entri ini...

Eh.. Betul lah.. Pompuan memang paling pandai bab parking kereta nie... Sebab tuelah terjadi kes-kes macam dalam gambar tue... hehehe...

Cute Mum akui memang tak reti Parking kereta.. Lagi2 bila side parking.. Kompom fail.. Jadi bile tengok entri nie terasa kelakar giler.. Dalam hati terasa mesti orang semua gelakkan cara aku parking.. Tapi nak wat camner.. Dari keluar masuk parking, pastue amik masa lama.. Baik parking jer.. Maaflah pada sesiapa yang bengang tue yer...

Lagi satu Cute Mum suka tengok video budak pompuan yang terlalu bijak tue.. Memang sempoi.. Rasanya belum ada pompuan kat Malaysia wat macam tue.. hehe..

Tapi jangan ingat semua pompuan tak reti parking tau !! Lelaki pon ada jugak kan?? hehehe..

Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama
Eb

Tarikh Tutup:
5 Januari 2011

2 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

uit,
x paham la plk...
kiter nyer n3 ker sapa?

woot-woot said...

suke ke panas? hahahha

silly jokes je en3 tu..bukan nye woot woot nak jatuhkan perempuan ^^

btw thanks 4 joining !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails