Wednesday, December 29, 2010

'CONTEST KAMI KEMBARKAH'

Klik Banner Untuk Join..

Cute Mum tag:
Sweetmama
Eb
Cik Puan hady

Tarikh Tutup:
29 Januari 2011

Inilah My Kembar...


Nama Kembar Cute Mum adalah Rehan.. Kami tak sebaya.. Cute Mum tua setahun... Tapi nampak sebaya kan... heheh.. Perasan muda..Kami mula kenal start dari tahun 2009.. Sebab Rehan nie kawan sekolah Daddy...Walaupon baru 2 Tahun, tapi kami selalu habiskan masa hujung minggu bersama...

Kenapa Cute Mum suka kembar Cute Mum??
Sebab dia nie sangat baik hati... Sentiasa rajin melayan Dania... Rehan biasakan dirinya Ummi.. Kalo Cute Mum susah, dialah yang sentiasa bagi semangat.. Kalo Cute Mum bosan, dialah teman bergembira.. Pendek cerita, kami nie satu kepala lah...

Kenapa Cute Mum dengan kembar boleh dikatakan macam kembar?
sebab kami nie mempunyai minat yang sama iaitu Bowling.. boleh kata setiap hujung minggu kami akan Hang Out sama2... Pastue lepak2 minum.. Boleh kata, setiap kali keluar main boling, Rehan pasti ada.. Dah macam kembar pulak..Pasnie Insyaallah kami nak pergi bercuti sama2 pulak kat PD n Melaka.. Geng kami nak wat Boling Tour...

1 comment:

DiNa RiaNa said...

hehe...
comel2..
siap ada baby lagi...
neway thx 4 joined...
gud luck k dear~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails