Tuesday, December 14, 2010

Contest Sayangi Mata Anda @ Hikayat Marhaen Kacak


Nak join??

Tarikh Tutup : 15 Disember 2010

Siapalah agaknya yang tak sayang mata??
Cute Mum rasa semua orang pon sayang.. Kalo mata tak sehat, habis kaburlah pandangan kita.. Cute Mum nasihatkan semua orang sayangilah mata anda...

Harini Cute Mum nak promote sikitlah satu Blog nie yang penuh dengan Artikel berkenaan kesihatan mata..

Blog Hikayat Marhaen Kacak ini boleh digunakan oleh kita semua sebagai sumber atau 'hub' maklumat dan artikel berkenaan KESIHATAN MATA DAN PENGLIHATAN..

Contohnya artikel ini..

Cute Mum rasa semua orang akan rasa mata stress lagi2 pada mereka yang seharian duduk didepan Komputer.. Macam Cute Mum yang suka berblog nie.. hehe.. Jadi Artikel ini mengajar senaman untuk segarkan mata semula..

Kalo nak tahu lebih lanjut, klik jer tajuk tue.. Tak syoklah kalo dah cerita kat sini..

Selain itu, Hikayat Marhaen Kacak juga mempunyai ruangan khas
"Soal Jawab Kesihatan Mata"..
Kat sini kita boleh ajukan sebarang pertayaan mengenai kesihatan mata..Insyaallah pertayaan itu akan dijawab..

Contohnya artikel ini...

Soalan ini telah diajukan oleh Saudari Nurul..

Mengikut Hikayat Marhaen Kacak, penggunaan CL memberi lebih medan penglihatan daripada cermin mata.. Nak tahu jawapan lebih lanjut?? Klik tajuk tue..

Kesimpulannya...
"Sayangilah Mata Anda"


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails