Wednesday, December 1, 2010

"edit foto contest"


Jom join Contest nie..

Cute Mum tag :
Nana
Sweetmama
Haszuraidah
Zaikulim

Tarikh Tutup :
31 Disember 2010

Cute Mum nie memang takder bakat langsung dalam kerja-kerja mengedit gambar... Tapi memandangkan harini bosan sangat, Cute Mum pon gatal-gatal tangan nak cuba... Tak taulah hasilnya memikat hati juri atau tak..

Gambar Cute Mum dan Dania kat Putrajaya sebelum diedit..


Gambar Selepas di Touch-Up oleh Cute Mum...


Konon-konon gambar percutian kami lah nie... Kat mane yer?? Kat Overseas la... hehehe...

3 comments:

Qaseh dalia adelia said...

datang melawat sebelum balik keje..wah comeinye sis n anak sis ke?bez nye dah kawen (gatai) hehek..cantek ! thanx juin n gud luck...muahh kat baby !

EiJa ZaQuaN said...

hehe..ok la ni..me pun kalo joint x pandai nak edit2 ni..guna jerk la objek yg ade kat photoscape tu kan..anyway goodluck..wah sgt cute dania pakai speck..!

Cute MuM said...

heheh.. setakat yag mampu jer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails