Saturday, December 18, 2010

Game For Fun - Favorite Photo Contest

Klik Banner Untuk Join..

Cute Mum tag:
sweetmama
Nana

Tarikh Tutup:
31 Disember 2010

Assalamualaikum owner blog http://jannatul-ardilla.blogspot.com.. Cute Mum berblogwalking dan jumpa Contest nie.. Hati terus tertarik nak join.. Harap memenuhi kriteria yang ditetapkan..

Full Name : Nurul Uyun Binti Mazlan

Nick Name : Cute Mum

Date/ Place of Birth : 13 Ogos 1983/ Selangor

Blog Tittle : Cute Mum @ GA @ Contest

Blog URL : http://mamiuyuncontest.blogspot.com

Favorite Photo's :


Tell us the story behind this photo:

Romantik tak kami berdua?? Gambar nie diambil masa kami join Costume Party ujung bulan November 2009.. First time berpakaian macam nie.. Dinner tue diadakan di Genting Highland.. Disebabkan Daddy dah pilih Spiderman, Cute Mum jadi Spiderwoman lah.. Lagipon tak boleh nak pakai baju over2 sangat.. Kompom nampak perut.. Cute Mum pregnant 3 Bulan..

Malam tue memang tuah Daddy.. Turun jer dari bilik hotel, dah ramai peminat datang bergambar dengan Spiderman.. Bukan sebab Daddy yer..hehehe... Masa acara kemuncak cabutan bertuah untuk CASH 20K, tak sangka Daddy yang dapat... Memang tak percaya masa tue, orang kata rezeki anak..

Sebabkan dapat Cash, kami bahagi dua duit tue dan masukkan kat dalam tag yang kami sedang pakai tue.. Malam tue belanja member2 makan McD.. Esoknya baru bank in dalam bank.. Duit itu kami simpan untuk perbelanjaan persiapan Baby yang akan lahir nanti...

"I LOVE U, B !!"

3 comments:

Nur Ardilla Najwa said...

salam. SWEETNYERRRRRRRRRR..... ok cute mum buat saya jelez ok.. hihihi... alhamdulillah.. rezeki anak... nnti boleyh la tambah ahli baru lagi...hihih...

opss... tak sabar plak nk berumahtangga... hahaha... (gatal...)

ADfeez said...

hahahha cute photos!!! :D

TiMmiE said...

wah~ btul ke 20k? grandnya lucky draw..nak McD jugak~ :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails