Thursday, December 2, 2010

" LITTLE FINGERS contest 3 "


Jom join..

Tarikh Tutup :
4 Januari 2011

Sebelum tue nak ucap Hepi Besday Aerish..


"Semoga Menjadi Anak yang Solehah....Amin..."

Cute Mum tamaklah.. Nak masuk ketiga-tiga kategori...

Yang Pertama kene Upload gambar Foto lama yang menarik...

Malu lah nak letak.. Sebab Seksi sangat... Gambar nie jer yang Cute Mum simpan kat dalam bilik rumah sekarang.. Yang lain kat rumah My Parents.. Malas nak amik... 18sx nie tau... Yang bawah umur tue, sila tutup mata..


Seksi kan?? Cute Mum pon dah tak ingat bila gambar nie diambil.. Yang penting Cute Mum suka Pose nie.. Sebab tue simpan kat Bilik.. heheh.. Comel x?? Rasa-rasa Dania ikot rupa Mummy die tak??

Kedua kena cerita pasal memori yang tak boleh dilupakan...

Ada satu yang Cute Mum akan ingat sampai bila-bila...

Dulu masa kecik, Cute Mum setiap hari akan tunggu Abang balik dari sekolah.. Adik yang baik tau!!.. Satu hari tue, Hujan lebat sangat... Bila nampak jer kelibat Abang, Cute Mum terus berdiri depan pintu... Nak bagi payung, hujan lebat sangat.. Tengok jerlah dari jauh Abang tengah berlari..

Tibe-tibe, Cute Mum nampak Abang tergelincir kat titi... Masa tue air parit deras sangat.. Abang cuma berpaut kat titi tue jer... Cepat-cepat Cute Mum panggil Ayah untuk selamatkan Abang.. Alhamdulillah.. Abang selamat.. Masa tue mereka bersyukur sangat ada adik yang setia menanti Abangnya.. Kalo tidak.. Tak tahu apa akan terjadi...

Alhamdulillah... Sekarang nie pon Abang Cute Mum dah berkahwin dan mempunyai seorang anak.. seorang lagi masih dalam kandungan.. Abang pon tak boleh lupa kenangan nie...


Opss!! Dania terselit pulak kat situe...Harap Abang dapat Baby GIRL pulak...

Ketiga pasal nama manja masa kecik-kecik dulu...

Cute Mum takder nama manja pon... Semua Ahli Keluarga Cute Mum panggil "UYUN".. Itu nama kedua Cute Mum... Nama penuh Nurul Uyun... Nama nie Arwah Atok yang bagi.. Cute Mum pon paling manja dengan Arwah... Tapi diorang suka panggil Cute Mum "budak Cengeng".. Sikit-sikit menangis.. Kuat Touching.. Dania pon terikut perangai Cute Mum jugak kot...heheh..

2 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

comey....

gd luck yer... tq 4 joining... :)

EiJa ZaQuaN said...

wah montelnye.., betol tu mmg abg pernah cerita kisah dia hmpir lemas ni..Goodluck..!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails