Wednesday, December 15, 2010

Menang My 15 !!

Ahad malam yang lepas (12 Dis) Cute Mum ada join satu Contest ni..


Cute Mum kena listkan 15 item pasal diri Cute Mum..

Nak pendekkan cerita, malam Cute Mum nak siapkan entri nie, Dania buat perangai.. Tak nak tido n menagis jer.. Daddy pulak tak sehat.. Jadi tak larat nak jaga Dania.. Cute Mum gigih siapkan jugak sebab due date malam tue.. Disebabkan entri Contest nie, Cute Mum telah menguris hati Daddy.. Maaf Daddy...

Tapi Alhamdulillah, usaha Cute Mum berbaloi jugak sebab terpilih antara 15 Orang Penerima Saguhati.. Tak kesahlah tak menang hadiah utama, janji balik nie boleh cerita kat Daddy..



Terima kasih Qarl.. Cute Mum nak sourvenir dari Singapore lah.. Pangkor dah ada.. hehe.. Memilih lah pulak..

3 comments:

MiSzy DiaN said...

tahniah mum sebab menang contest..
hehe..
hadiah tu bley la wat pujuk blik hati daddy kan..
:)
suka baca blog cute mum ni sb ari2 ada je entry sal contest taw..

Mama Zharfan said...

congrats cute mum!

Nana said...

tahniah....letih wat contest ni haha banyak nk kena list kan tak sia2 join

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails