Wednesday, January 26, 2011

1ST GA PEARL BY MOON

Klik Banner Untuk Join..

Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama
Eb

Tarikh Tutup:
14 Februari 2011

Menjawab soalan moon...

1) sebab kenapa anda join GA ni..

Cute Mum suka apa sahaja jenis GA & Contest.. Tak kesahlah hadiahnya apa.. Tapi kalo dah hadiah Pearl.. lagi cepatlah nak try luck.. hehe.. Lagi pon boleh support kawan2 yang anjurkan GA nie.. Lagi ramai join lagi meriah..

2) Antara warna Putih, Peach & Hitam.. yang mana describe u the most?

Of Couse lah PUTIH... Selain my Fav color PURPLE.. Cute Mum suka sangat warna putih.. kalo pilih kasut & aksesories.. mesti warna putih juga jadi pilihah...


Cute Mum dengan baju, seluar & Jam tangan berwarna PUTIH..


Antara kasut warna PUTIH Cute Mum...

PUTIH ini melambangkan kesucian hati seseorang itu.. Bila barang berwarna PUTIH itu nampak bersih... Mestilah tuannya juga Pembersih.. Tul tak?? Sebab tue PUTIH yang CUte Mum pilih antara warna-warna itu...

2 comments:

mOoN said...

penyertaan disahkan...^^

wah...banyak koleksi putih...white look nice on u...

thanks join...Good luck yaa..:)

Fariq said...

kasut tu warna putih ke??
macam warna silver je..

hai2 cute mum.. selamat berkenalan,
kali kedua kot masuk sini..
1sttime masuk nak judge GA utk gayah tu.. :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails