Wednesday, January 19, 2011

1st GiveAway

Petang2 nie jawab soalan best jugak nie...

soalan : antara makan dan berak....mana lagi sedap? Kenapa?

Of course lah makan lagi sedap.. sebab boleh kenyangkan perut sampai boncit... Kalo boleh semua benda nak makan.. tolak kayu & batu jer... ops!! yang penting ditanggung halal yer... hehehe..Berak tak best sebab bau busuk giler!! Dah makan banyak giler kan.. Macam2 bau lah keluar... Tambah2 kene berak kat tandas awan yang agak kotor.. Peh!! memang nak pengsan... Dah tue kaki kebas sebab cangkung lama sangat.. itu belum campur orang dok ketuk2 pintu suh cepat.. memang tak stim langsung.... Tapi camner nak buat eh?? Dah makan sedap... kena gak buang... Takkan nak simpan buat pekasam kot berak tue... Bila kentot kompom POWER!!! Pening kepala orang.. Silap2 boleh membawa maut.. hahaha...

Nak join ??

Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama
Eb

Tarikh Tutup:
26 Januari 2011

1 comment:

eima said...

hahaha ku dah agak ko kompom join ,.... hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails