Wednesday, January 12, 2011

aDieyZa BirthDaY GiVe aWaY!!

Klik Banner Untuk Join...

hadiah apa yg korang akan bagi kat pasangan(suami/isteri/tunang/gf/bf) masa pertama kali celebrate birthday pasangan & bagitau sekali reason kenapa korang nak bagi hadiah tu..

Nak tahu apa hadiah yang akan Cute Mum bagi kat Daddy??

Kasut Boling Saiz 10  - Image

Kasut Boling...
Tapi gambar nie cuma hiasan jer..

Daddy memang sangat suka main Boling dari zaman bercinta hinggalah sekarang.. Banyak Tournament boling Daddy dah masuk.. Alhamdulillah selalunya mesti antara TOP10...


Tapi sampai sekarang Daddy belum pernah beli kasut baru.. Kasut yang lama tue pernah kopak sekali.. Pastue Daddy hantar repair.. Tak tahulah kalo Daddy memang sayang sangat pada kasut tue.. Lagipon kasut tue dihadiahkan oleh bekas bos Daddy.. Dia memang support Daddy main.. Lagi2 Daddy nie wakil untuk Jabatan mereka..

Insyaallah ada rezeki Cute Mum nak hadiahkan kasut yang baru.. Mana tahu kalo dah pakai kasut baru, semangat lebih sikit..


Cute Mum & Dania pasti akan sentiasa menyokong Daddy...

1 comment:

aDieyZa said...

thanks sebab sudi join GA zana.. gud luck!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails