Friday, January 28, 2011

"Chocolate Give Away For Lucky Sweet Couple"

Klik Banner Untuk Join..

Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama

Tarikh Tutup:
30 Mac 2011

Nielah gambar Cute Mum bersama Suami tercinta..


Sweet tak kami berdua?? Gambar nie diambil masa kami join Costume Party ujung bulan November 2009.. First time berpakaian macam nie.. Dinner tue diadakan di Genting Highland.. Disebabkan Daddy dah pilih Spiderman, Cute Mum jadi Spiderwoman lah.. Lagipon tak boleh nak pakai baju over2 sangat.. Kompom nampak perut.. Cute Mum pregnant 3 Bulan..

Cute Mum mula berkawan dengan En. Aima di tahun 2006.. Masa tue kami kawan sepejabat... Daddy nie jenis yang suka sakat orang.. sebab tue kami cepat mesra.. lepas tamat kontrak, kami still berhubung lagi tapi sms jer lah... Dua-dua ada couple lain time tue.. Nak dipendekkan cerita, pada hari yang sama kami nie clash dengan couple masing-masing.. Sebabkan frust, Cute Mum ajaklah Daddy jadi BF parttime.. Daddy setuju... heheh.. Akhirnya Cute Mum yang ajak Daddy kawen.. Daddy kata bagi tempoh 2 Tahun untuk kumpul duit... Setahun couple, kami pon bertunang pada 5 Julai 2008... Pastue kawen 3 Julai 2009... Alhamdulillah, Daddy tepati janjinya...

Kami telah dikurniakan seorang Baby Perempuan yang sangat Comel.. Dania Alisha pada 29 Mei 2010.. Cute Mum gembira bersama Daddy sebab kami nie satu kepala.. Hobi pon sama.. Senang lah dibawa berbincang.. Cute Mum harap rumah tangga kami akan kekal hingga ke akhir hayat.. AMIN..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails