Monday, January 17, 2011

Contest & Giveaway Alia Ohh Aliaa !

Klik Banner untuk join...

Alia ada buat GA & Contest sekali gus.. Kita boleh join salah satu atau kedua2nya sekali..

Untuk GA.. Syaratnya simple jer..

1. Mesti ada blog !
2. Follow blog Alia , kalau taknak pun takpe .
3. Buat entri pasal giveaway yang Alia buat niehh.
4. Tajuk entri tu : Giveaway by Alia Ohh Aliaa !
5. Dalam entri tu , mesti ade banner contest ni and link-kan ke entri niehh .
6. Tag 3 orang kawan !
7. Ok , done !

Syarat untuk Contest pula..

1. Mesti ada blog , kalau takde , cepat cepat buat blog tau !
2. Keep in touch dengan blog Alia . Cara dia senang je , follow blog Alia
3. Buat entri pasal contest ni tau ! kalau takde idea sangat , just copy balik syarat syarat penyertaan ni .
4. Tajuk entri : Contest by Alia Ohh Aliaa !
5. Dalam entri tu , korang kena cakap , pasal blog Alia .
6. Nak panjangkan lagi entri korang tu , tulislah , kenapa korang suka/taksuka blog Alia .
7. Apa yang kurang , apa yang patut dibuang semua tu lahh .
8. Sila buat entri tu dengan penuh kreatif , so , korang ada 45% untuk menang !
9. Lupa nak bagitau , sila letak banner contest and link-kan ke entri ni !
10. Jangan lupa tag 3 orang kawan tau

Blog Alia nie sangat comel.. Warna Layout yang simple jer.. Lepas tue banyak Icon yang comel2.. Alia pon ada share kod2 untuk icon yang comel.. Tapi Cute Mum nie tak berapa reti nak gunakan Cursor Alia yang comel tue.. asyik tersalah highlight jer.. Mungkin Cute Mum yang buta IT kot.. heheh.. Apa2 pon blog Alia tetap menarik..

Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama
Eb
Cikpuanhady

Tarikh Tutup:
14 Februari 2011

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails