Monday, January 31, 2011

“Contest Teka Senyuman”

Klik Banner Untuk Join..

Cute Mum nak juga menang Hadiah RM100 tue.. Rasanya satu-satunya pemilik senyuman itu mestilah Dato' Siti Nurhaliza.. Ala.. Isteri Datuk K tue..


Samakan senyuman tue dengan Penyanyi Tersohor Malaysia nie..

Ok.. Sekarang masa nak jawap soalan Teka Senyuman Artis Wanita & Lelaki pulak...

ARTIS WANITA


1. Dari senyuman tue Cute Mum dah tahu siapa orangnya... Sudah tentu ELYANA... Cantik sangat gambar-gambar Majlis Perkahwinan mereka.. I LIKE!!


Klu yang diberi adalah petikan dari lirik -DIRIKU TAPAK SULAIMAN...
rindu tersimpan dalam sanubari, hanya menanti kesempatan untuk kuluah padamu,pabila kau bersedia..

2. Senyuman nie pon Cute Mum cam siapa pemiliknya.. Lagi2 klu yang diberi adalah petikan dari Lirik BINTANG HATI...
datanglah ke dalam hidupku, bawakanlah cahaya cintaku, datanglah ke dalam hidupku, kini dirimu aku rindu..
Kompom itu senyuman AMY MASTURA.. Selalu keluar wajahnya kat iklan-iklan TV.. paling kelakar iklan Takasima F1.. huhu..


3. Senyuman yang ini Cute Mum kurang pasti.. Tapi bila tengok klu..
inginku sendiri meniti hari, kalau sunyi yang melanda sepi, alam bisu bagaikan mengerti berakhirnya sebuah memori…
Ini lirik lagi PASRAH... Jadi ERRA FAZIRA pemilik senyuman itu.. Cute Mum suka sangat tengok Erra berlakon cerita Mertua vs Menantu.. Kelakar...


Ok.. Dah habis teka Senyuman Artis Wanita.. Kali nie nak teka Senyuman Artis Lelaki pula..

ARTIS LELAKI


1. Aduh! Seyuman pertama tue menang boleh buat hati Cute Mum cair.. Sudah tentu itu senyuman ANUAR ZAIN...

Lelaki ini yang selalu mencintamu, selalu, tanpa ragu, lelaki ini yang selalu memuja hanya dirimu, yang bertakhta dalam sanubariku…
Lirik lagu LELAKI INI yang sangat best...

2. Sukanya!..Gigi comel disebalik senyuman AKIM AF7 tue... heheh..


Aku bosan dengan cintamu, aku rasa buang masa, kau selalu mendustakan cintaku, aku fikir kau tak searus, lebih baik ku beralih,biarkan diriku terus bersendiri…
Lirik lagu BENGANG... tapi Cute Mum tak bengang pon dengar akim nyanyi..

3. Ala.. Pemilik Senyuman ini pernah digosipkan dengan Liyana Jasmay.. Comel...
Cerita tentang masa lalu, cerita tentang kau dan aku, kini tinggal hanya kenangan, kau abadi di dalam hatiku..
Hanya Kau Yang Mampu... Ikhlas dari AIZAT..


Yea! Yea! berjaya Cute Mum jawab semua senyuman tue.. Kompom betul punyalah... Tapi tak kompom menang lagi.. Huhuhu.. Kalo menang boleh dapat Top -Up.. Bagi kat My MIL.. Upah jaga Dania.. heheh..

Cute Mum tag:
Sweetmama
Eb
Cikpuanhady

Tarikh Tutup:
3 Mac 2011

Jom Join HeartBeat!


2 comments:

~MiKaPaRaDiSe~ said...

than sbb nk memeriahkan contest..

~MiKaPaRaDiSe~ said...

than nak join contest...
jom bc entry terbaru pulak..ada berita baik punya...sure punya jgn lepaskn peluang!!

http://mikaparadise.blogspot.com/2011/02/jom-rebut-rm100.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails