Monday, January 31, 2011

I Love My Family Contest 2011

Klik Banner Untuk Join..

Tarikh Tutup:
31 Januari 2011


Inilah My Lovely Family...


Cute Mum amat bertuah sebab ditemukan jodoh dengan En.Aima.. Kami berkahwin pada 3 Julai 2009.. Walaupon banyak perbezaan antara kami berdua dari segi umur & pendidikan & pekerjaan.. Tapi itu bukan penghalang untuk kami berdua membina keluarga yang bahagia.. Apa yang penting keikhlasan mencintai diri pasangan masing-masing..

Dengan lahirnya Dania Alisha pada 29 Mei 2010, hidup kami kini lebih sempurna.. Dania seorang baby yang sangat baik & manja... Gelagatnya sangat mengiburkan hati kami.. Cute Mum sangat bersyukur sebab telah dikurniakan dua insan yang bermakna dalam hidup sekarang.. Tiada alasan yang boleh Cute Mum katakan kenapa Cute Mum sayang keluarga ini..

Satu aktiviti yang paling mengembirakan kami sekeluarga adalah BOLING... boleh dikatakan setiap hujung minggu kami menghabiskan masa bersama di Boling Centre.. Masuk Tournament sama-sama.. Berkongsi minat dan hobi merupakan salah satu cara mengeratkan hubungan keluarga kami...


Dania pon ikut sekali memberi sokongan kepada kami berdua...


Yang terbaru kami sekeluarga mengikuti Crazy Bowlerz Trip To PD-Melaka pada 15 Januari 2011.. Kami bermalam di Port Dickson dan main Boling di Melaka International Boling Centre (MIBC).. Ini kali pertama bawa Dania Alisha melawat PD & Melaka.. Kenangan kali pertama Dania dipantai sangat berharga buat kami..


Disebabkan kami selalu keluar bertiga, amat susah nak dapat gambar satu Family.. Nasib baik ada satu keping gambar ini yang dapat diambil semasa kami di MIBC.. Terima kasih Azfar sebab tolong amikkan..


"I LOVE My Family"


Jom Join HeartBeat!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails