Thursday, January 13, 2011

Our 8th Anniversary Giveaway by Ratuhatinya~

Klik Banner Untuk Join..

Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama

Tarikh Tutup:
14 Februari 2011


Soalan 1 : Bila tarikh nikah lin and en suami and brape tahun dah kami together as wifey and hubby..? (Hint : date nikah ada dah tertera kat dalam blog ni..)
010203... (cantik tue tarikh nikahnya...)
mestilah 8 Tahun dah bersama..

Soalan 2 : Citer sikit..pendek je pun takpe.. macamana korang jumpa en suami/en tunang/ en boipren masing2.. citer yang paling best..yang may be ada persamaan dengan citer lin and en suami, bakal diberikan hadiah istimewa ..
Dan letakkan gambar masa korang kahwin atau gambar berdua dengan pasangan sekali ye..

Cute Mum berjumpa dengan suami bila ditawarkan menjadi PKS kat Inspen.. kami berdua satu unit.. Disebabkan perangai kami nie sama, sekejap jer kami dah jadi geng.. Tamat jer kontrak Cute Mum kerja tempat lain.. Tapi still contact lagilah walaupon masing2 ada Couple..

Dipendekkan cerita, kami berdua sama2 clash pada hari yang sama.. Nak buat camner dah tak der jodoh.. Tengah lepak2 kat Dataran Putrajaya sambil menenangkan hati masing-masing... Tiba-tiba Cute Mum boleh terajak pulak si dia kawen.. si dia boleh jawab bagi tempoh 2 tahun untuk dia kumpul duit... Sejak dari hari itu, kami terus berusaha kumpul duit..

Setahun kemudian kami pon bertunang... Kami ikat pertunangan selama 1 tahun..


Alhamdulillah, pada 3 Julai 2009... kami telah selamat diijab kabulkan.. Tertunai janji si dia kepada Cute Mum..

1 comment:

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hai cute mum.. thanx ye sudi join GA lin.. dah check.. and approve! :) smoga ada rezki utk awak ye :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails