Thursday, January 13, 2011

Sedih Tak Dapat Join GA Suziey.. Tapi ada Rezeki Menang...

Semalam Cute Mum check senarai peserta GA anjuran suziey.. Sekali tengok link Cute Mum tak der.. ingatkan terlepas pandang ker.. Cute Mum pon Check balik kat komen entri GA tue.. Sedih :( .. memang tak der.. tak tahulah kenapa boleh jadi camtue.. salah Cute Mum juga tak check betul2... Takperlah.. Tak der rezeki...

Pagi tadi Suziey ada komen kat entri Cute Mum kata anggap tak der rezeki n kata Cute Mum selalu bertuah... TQ Suziey...


Tapi tak sangka, lepas jer komen tue Cute Mum approved, dapat komen kari Eida pulak...


Cute Mum menang "Giveaway Teka Cepat!!".... Alhamdulillah... Terubat sedih hati Cute Mum nie.. TQ Eida.. Tak sabar nak dapatkan hadiah dari Pangkor.. haritue cuma pergi Lumut jer.. Selamat bercuti..

Inilah dikatakan rezeki... Hilang satu tak bermakna hilang semuanya... Macam Mama Zharfan juga.. Sedih tak dapat pergi redang, tapi semalam dapat hadiah yang lumayan juga.. Tahniah sis..

Kemenangan TERBAEKK utk thn 2011 setakat ini : me won 3d2n Legend Cherating --Adrini's Contest


p/s : Kemenangan ke-27 di bulan Jan 2011

3 comments:

Nana said...

tu la namanye rezeki kan..hehe
bertuah sokmo

Mama Zharfan said...

congrats cute mum! dh nak cecah 30 winnings tu :) hehe jenuh nak keep track hadih dh dpt ke belum plak lps ni hehehhe

b a m b a m ' s said...

kagummm! huhuhu~!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails