Friday, January 28, 2011

"Special Giveaway from Moscow"

Klik Banner Untuk Join..

Syarat-syaratnya
  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member kan?)
  2. Anda dijemput menjadi followerhttp://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:)
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag.
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact.
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011.
Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama
Eb
Cikpuanhady
Syuhada

1 comment:

miss eyes!! said...

kite nk join eaa..heheh

kebaikan GA :: ley dapat hadiah free..tp ade kew hadiah berbayar??hee...
keburukan GA:: xpenah menang,,sob3..hehe..chill3^_^

http://misseyess.blogspot.com/2011/01/special-giveaway-from-moscow.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails