Saturday, January 8, 2011

Wanita Inspirasiku 2010

Klik Banner Untuk Join..

Kawan-kawan.. Jom join Contest Anjuran Gadis & Wanita... Inilah masanya untuk kita menghargai Wanita Inspirasi kita..

Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama

Tarikh Tutup:
20 Januari 2011

Bercerita tentang Wanita Inspirasi.. semestinya My Mom sumber inspirasi sepanjang hayat.. Tapi untuk tahun 2010.. Wanita Inspirasi Cute Mum adalah seseorang yang Cute Mum tak pernah bersua muka tetapi hanya berkenalan di Dunia Blog...

Orangnya adalah Suzi Fadhilah a.k.a. Mama Zharfan..


Sejak Cute Mum mula berblog dan menceburkan diri dalam dunia Blog Contest, satu nama yang selalu bertuah adalah Mama Zharfan.. Cute Mum paling suka membaca entri kreatif yang beliau hasilkan untuk join contest.. Sangat menarik.. Selain itu, Blog Mama Zharfan juga penuh dengan informasi... dari sudut agama pon ada... Paling menarik kisah mereka di UK.. Terasa ingin pergi kesana.. Mama Zharfan juga seorang berpendidikan tinggi..

Dari satu kemenangan ke satu kemenangan, Cute Mum rasa iri hati... rasanya tak salah kot.. sebab dengan rasa iri hati inilah Cute Mum berusaha untuk memperbaiki lagi kelemahan diri sendiri... Sebelum nie Cute Mum hanya join Contest bergambar & Lucky Draw.. Sekarang, Mama Zharfan telah menjadi sumber inspirasi Cute Mum untuk mencuba contest berdasarkan entri keratif.. Cute Mum bukan nak Copycat.. Tapi mencari idea bagaimana nak kembangkan lagi skill penulisan dan persembahan sesuatu entri bersesuaian dengan Cute Mum..

Mama Zharfan.. Engkaulah sumber inspirasi ku...

2 comments:

Mama Zharfan said...

segan la plak me ;) tq for this entry ;) good luck yer cute mum ;) me suka+ tumpang hepi tgk u menang byk CGL ;) keep it up yer ;) u join la contest nuff yg latest tu--hadiah cash lumayan tu--me tak dapt nak join sbb masih kat uk ni..

Cute MuM said...

tq sis.. me nak join.. tapi tak yakinlah.. baru nak try yang tiket wayang tue dulu lah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails