Thursday, January 13, 2011

Yaya 18th Birthday Giveaway

Klik Banner Untuk Join..

Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama
Eb

Tarikh Tutup:
6 Februari 2011

Sempena birthday yaya yg ke-18 nieh, saya berharap sangat2 dpt hadiahkan dia penginapan 5D4N ke Seoul, Korea...sebab yaya nie memang hardcore cerita korea...Tengoklah buktinya..


Kat sana nanti bolehlah yaya berjumpa pelakon korea yang yaya minat.. Maybe yang berlakon dalam cerita nie ke..


Tapi kalo tak dapat jumpa pon, at least yaya dapatlah tengok suasana tempat yang sama macam dalam drama tue.. Mesti yaya suka kan... Pastue dah balik dari sana, bolehlah upload gambar yang menarik kat blog yaya... Yang penting yaya jangan lupa kiss saya sebab dah bawa pergi Seoul...

1 comment:

✿ YaYa ✿ said...

he3.. tQ eh sbb j0in.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails