Friday, February 25, 2011

Contest: DUBAI MAKE IT REAL FOR ME BEBEH!.

Klik Banner Untuk Join..

title:  Contest: DUBAI MAKE IT REAL FOR ME BEBEH!.


entry pilihan: 

DUBAI: what you need to know about..


Assalamualaikum, hai korunkkkkkk (trademark cik epal) Cute Mum suka sangat baca entri pasal Dubai nie sebab Cute Mum tak tentu lagi berpeluang nak pergi ke Dubai nie.. Selalu tengok gambar & tv jer lah... 



Cute Mum suka sangat tengok mercu tanda  Burj Al Arab tue.. Nampak unik sangat designnya.. Kalo lah Cute Mum dapat jejakkan kaki kat sana.. sudah kompom nak amik gambar sambil jumping.. mesti meletuplah gambar tue.. Kompom boleh menang Contest!.. hahah.. giler perasan..

Pastue Cute Mum teruja sangat tengok Water Theme Park WILD WADI nie... Memang sangat best... Kalo boleh pergi.. Dah habis semua mainan kat situ Cute Mum try kot.. Takut ke tak tue belakang cerita lah.. Janji puas hati...


Cute Mum betul2 jeles bila tengok nfank's dapat bergambar depan Wadi Wild nie.. Nasib baik tak mandi kat dalam tue.. Kalo tak, lagi bertambah jeleslah Cute Mum tengok gambar-gambar tue...


Cute Mum harap sangat dapat peluang pergi melancong macam tue.. Tapi kalo dapat Sourveir dari Dubai pon ok gak!.. heheh.. Cute Mum nak Unta Dubai tue.. Sebab kat Malaysia takder unta... Bolehlah Cute Mum pelihara Unta tue dalam Almari Kaca Cute Mum.. Boleh eh?? 


p/s: Semua gambar diambil dari entri tersebut..

Tarikh Tutup:
26 Februari 2011

Jom Join HeartBeat!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails