Monday, February 28, 2011

Contest Sweet Couple with Sweet Stories

Klik Banner Untuk Join..

Cute Mum tag:
Sweetmama
Eb

Tarikh Tutup:
15 Mac 2011

Cute Mum dulu kawan sepejabat dengan Daddy.. Tapi masa tue kami hanyalah sekadar kawan biasa.. Sebab kami ada pasangan masing-masing.. Dipendekkan cerita, kami berdua clash dengan couple masing-masing pada masa yang sama.. Jadi untuk hilangkan kesedihan, kami selalu keluar minum bersama.. Akhirnya timbul perasaan suka dan sayang kepada Daddy.. Sebelum nie kami memang dah berkawan hampir setahun, tapi belum kenal isi hati masing-masing.. Kebetulan kawan sepejabat kami kawin di Melaka.. Kami ramai-ramai tidor di Pengkalan Balak..

Selepas makan malam kami duduk ditepi pantai sambil berborak tentang diri masing-masing.. Kami luahkan segala perasaan yang terbuku dalam hati.. Memang seronok sangat malam tue.. Dengan angin yang sepoi-sepoi bahasa dengan deruan ombak.. Sangat Romantik.. Syok sangat berborak, baru kami sedar dah azan subuh pon.. rasa cepat sangat masa berlalu.. Tapi disaksikan pokok dan lautan terbentang luas itu, kami berjanji akan berusaha untuk mengakhirkan perhubungan ini dengan Ikatan Suami Isteri yang sah dalam masa 2 Tahun.. Alhamdulillah.. Segalanya berjalan lancar..


"B.. Honey rasa beruntung dapat memiliki hati B.. Harap hubungan kita akan bertambah erat dan kekal hingga ke akhir hayat.. Terima Kasih atas kasih sayang yang telah dicurahkan kepada Honey dan Dania.. Cinta Honey terhadap B tak dapat digambarkan dengan kata-kata.. Honey Cintakan B.. "


Jom Join HeartBeat!

2 comments:

Miss Bluepinkiey said...

pengucapan kata cinta ditemani alam ciptaanNYA....:)...
gud luck!...thx sbb join contest...:)

Miss Bluepinkiey said...

double check contest!...gud luck dear..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails