Friday, February 25, 2011

First contest by me

Klik banner untuk join..

Apa yang korang suka baca dalam sesuatu blog?

1. Cute Mum suka baca pasal kehidupan individu itu sendiri.. Rasa itu cerita yang paling ikhlas dari mereka bersama ahli keluarga yang lain.. Contohnya macam ibu2 yang ada anak.. mereka akan share gambar2 anak .. Cute Mum suka tengok baby atau budak2 yang suka berposing.. Cantik..

2. Cute Mum suka baca tentang tempat percutian blogger.. kadang-kadang kita teringin nak pergi tempat tue, tapi tak kesampaian lagi.. Bila tengok gambar-gambar mereka, rasa macam diri sendiri dah pergi.. Nanti kalo pergi mesti dah tahu mana tempat2 yang menarik nak dikunjungi..

3. Cute Mum suka baca entri kemenangan blogger.. Rasa macam bersemangat jer nak join Contest @ Giveaway yang dianjurkan.. Lagi2 mereka yang menang entri kreatif.. Seronok baca entri2 tue.. Dari situ Cute Mum boleh belajar untuk menjadi insan yang lebih kreatif..

Cute Mum tag:
Sweetmama
Eb
Cikpuanhady

Tarikh Tutup:
20 Mac 2011

Jom Join HeartBeat!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

DianaTahir said...

thanks join ^^" nntkan keputusan ye :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails