Saturday, February 26, 2011

Mimik Muka Paling Kelakar

gelak itu seronok

Syarat-syarat :
1) Mestilah pengikut blok JOM GELAK.
(law blum follow tu,paham2 la)
2) Buat satu entry sal contest nie. Dalam entry tu msty ada info/syarat pertandingan.
(entry pnjang2 pun xgna law gmbr x klakar..)
3) Copy code diatas dan letakkan dalam entry yg korng buat tu dan diside bar anda.
4) Gambar tu xkisah nk individu or berkumpulan tp gmbr anda msty ada.
(law gmbr ramai2,pastikan kelakar semua,law sorg xklakar automatik out)
5) Yang paling penting hanya sekeping gambar sahaja dibenarkan.
(klau letak lebih dri sekeping,penyertaan akan dibatalkan)
kenapa : sebab nk bg adil and senang juri menilai.
6) Sila tinggalkan url/link entry korng tu pada ruang
an komen dibawah.
(law msuk tp xde url/link entry korng kt ruangan komen dibawah, bermksud anda tidak menyertai)

nie syarat yg paling penting : mesty tag sekurang2nya 3 rakan blogger anda
(lagi banyak lagi cantik..make sure org yg anda tag tu tahu dia kena tag)

Ini gambar yang Cute Mum pertandingkan...


Cute Mum dengan Abang tengah mengangkat Labu yang sangat berat... Dua-dua muka macam orang nak terberak pon ada gak.. Padahal taklah berat sangat pon.. heheheeh.. Over jer lebih...

Cute Mum tag:
sweetmama
eb
Cikpuanhady

Tarikh Tutup:
31 Mac 2011

Jom Join HeartBeat!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails