Friday, March 4, 2011

“ Celebrate Our 4th Anniversary Contest ”

Klik Banner Untuk Join..

Tarikh Tutup:
30 Mac 2011

Ini gambar Cute Mum dan suami masa acara MAKAN BERADAP..


Cadangan yang sesuai untuk menyambut Ulang Tahun Perkahwinan..

Cadangan Pertama:

Candle Light Dinner..


Mungkin boleh pilih Hotel yang best2.. Kalo nak lebih best, buat candle light dinner kat rumah sendiri jer.. Romantik Gitew... Jimat kos juga... dah kemas meja cantik2, bilik jangan lupa hias pula.. biarlah bilik pon cantik macam malam pertama..


Cadangan Kedua:

Sunset Dinner Cruise..


Tapi yang nie dekat The Mines, Serdang.. Kalo dekat bolehlah pergi.. Boleh makan sambil menikmati pemandangan tasik yang cantik..

Cadangan Ketiga :

Percutian bersama keluarga..


Mungkin boleh bercuti pergi bercuti bersama anak-anak.. Pergi pulau lebih best kot...Sambil melihat anak-anak bermandi manda, Hana boleh habiskan masa berdua-duaan dengan suami tercinta sambil menikmati keindahan alam... Masa nielah dapat eratkan lagi hubungan...

Cadangan keempat

Bagi Hadiah paling Unik sebagai kenangan..

PIN BOLING (RM130)

ini contoh hadiah paling unik yang Cute Mum pernah dapat.. Pin Boling nie dibuat khas oleh suami Cute Mum sendiri.. Kalo berminat bolehlah tempah ikot citarasa Hana Kirana... :)

Harap cadangan Cute Mum ini dapat membantu Hana meraikan Hari Ulang Tahun Perkahwinan bersama suami..



4 comments:

..m@m@ T0meLL.. said...

meriahnye meja mkn beradap cute mum..
suke tgok,byk tol buah2.siap leh wat ukir2 lg..mesti best kn...ngeeee

Hana Kirana said...

Terima Kasih Cute Mum... semua Aspek akan dipertimbangkan semasa pemilihan

Cute MuM said...

semua nie mak yang tempah.. cute mum langsung tak tahu.. paling best buah ukiran nama "Uyun & Aima".. lagi satu ada ukiran ais..

Hana Kirana said...

Cute Mum... di Tag

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-kawen-yang-anda-paling.html


Good Luck

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails