Thursday, March 3, 2011

Contest : Hidup Saya Tak Sempurna Kalau Awk Tak Lengkapinyaa !

Klik Banner Untuk Join..

Cute Mum tag:
Sweetmama
Eb
Cikpuanhady

Tarikh Tutup:
4 Mac 2011

Hidup Cute Mum Tak Sempurna Kalau Kami Berdua Tak Lengkapinya!


Mereka yang Cute Mum maksudkan adalah Suamiku, En.Aima dan Anakku, Dania Alisha..

Cute Mum & Suami telah berkawan selama setahun, 1 tahun couple, 1 tahun bertunang dan dah mendirikan rumahtangga hampir dua tahun.. Banyak dugaan yang kami telah tempuhi bersama.. Tapi paling menarik kami pernah mendapat Cabutan bertuah bernilai RM20K.. Kami dapat enjoy sekejap di Genting Highland dan selebihnya disimpan untuk anak kami..Nak baca entri tue KLIK SINI.. Dialah insan yang paling memahami diri Cute Mum..

Perkara paling mengembirakan hati Cute Mum sebagai seorang isteri adalah menyambut kelahiran permata hati kami yang pertama.. Setiap detik bersama Dania sangatlah berharga bagi Cute Mum.. Perangai Dania mirip dengan Cute Mum.. Wajahnya mirip Daddy..

Banyak kenangan manis kami bersama.. Antaranya bercuti di Bukit Tinggi & Padang, Indonesia semasa Dania baru berusia 5 Bulan.. Dania sangat baik sepanjang percutian 6H 5M disana.. Tak meragam pon.. Itulah kali pertama Dania menaiki Kapal Terbang..

Cute Mum harap ALLAH panjangkan usia dan beri kesihatan yang baik supaya Cute Mum boleh berikan yang terbaik untuk mereka yang sempurnakan hidup Cute Mum..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails