Monday, March 7, 2011

GIVEAWAY JOMMARKETING YANG PERTAMA

Klik Banner Untuk Join..

Tarikh Tutup:
12 Mac 2011

Saya masih baru lagi dalam dunia blog.. Tujuan asal membuat blog ini hanyalah sebagai pengganti Diary.. Sebab itu blog Cute Mum diberi nama: Cute Mum - My Cute Little Diary..

Tapi bila dah semakin kenal ramai blogger, Cute Mum sangat tertarik dengan mereka yang selalu menang Contest terutamanya Mama Zharfan.. Dari situ baru Cute Mum tahu yang kita boleh dikenali kalo selalu menang Contest atau Giveaway nie.. Sejak dari itu, Cute Mum sangat gila join Contest & GA nie.. Alhamdullillah, Cute Mum amat bertuah.. Cute Mum dah menang 70 Contest & GA dalam tahun 2011 nie..

Ini entri dimana ada seorang rakan Contest yang cerita pasal Cute Mum yang sangat Lucky..


Sedikit sebanyak, menang Contest & GA ini dapat mempromosikan Blog Cute Mum..

Lagi satu, Cute Mum dah join Heartbeat!.. Selepas Cute Mum buat Testimonial pasal barang yang dibeli, tak sangka muka Cute Mum & Dania menjadi Front Page Web HeartBeat!..


Selepas itu ada juga blogger lain yang buat entri khas pasal Cute Mum & HeartBeat! nie..

Alhamdulillah, Cute Mum dapat promosi percuma lagi dari kawan-kawan blog..

Cute Mum bukan buat semua nie semata-mata ingin glemor.. Cuma nak promosikan blog sambil tue dapat menjana pendapatan dengan Nuffnang, ChurpChurp & HeartBeat!.. Duit ini boleh disimpan untuk kegunaan Cute Mum sekeluarga.. Walaupon sedikit, bila dikumpul jadi banyak..

Dan terahkir.. Cute Mum akan adakan event main boling bersama rakan blogger... Harap ramai yang sudi memeriahkannya.. Sambil tue kita semua boleh promote blog masing-masing kat rakan blogger yang lain face-to-face..


Jom Join HeartBeat!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails