Tuesday, March 1, 2011

"Nama Baru Lucu Menarik"


Klik Banner Untuk Join..

Disebabkan Lucu Menarik nak tukar nama baru, Cute Mum cadangkan LM jadi LB..

"Lucu Bangat"

Unik nama lucu tue.. So Cute Mum just cadangkan tukar huruf M tue jer.. Takderlah sama dengan orang lain dah.. Ok tak??

Tarikh Tutup:
4 Mac 2011


Jom Join HeartBeat!

3 comments:

umiliza989 said...

assalam...
nak ty,mcm mana yek nk buat sape2 nak join,klik kat banner terus...?saya nak belajar.xreti buat nih...

Lucu said...

Salam.. Nama boleh bertukar andai terfikir nama baru..5 mac tepat jam 12 pg semua jwpan adalah tetap dan tidak lg boleh ditukar.

AkmaFaizal said...

baru nak letak nama tu..adeh..kena pk nama lain ni... good luck.

Insya Allah, kena tanya en.Pejal dulu cam ne.nak join bowling tu ke dak..hehe :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails