Thursday, March 3, 2011

Wedding Anniversary Contest

Klik banner untuk join..

Cute Mum tag:
Nana
Sweetmama
eb

Tarikh Tutup:
28 Mac 2011


Ada satu perkara yang Cute Mum tak dapat lupakan masa Majlis Perkahwinan Cute Mum dimana Korset untuk baju persandingan nie tak keras.. Korset nie macam baju dalam.. Langsung tak dapat sembunyikan perut Cute Mum yang agak buncit tue.. Lagi2 bila lepas makan.. Terang-terang nampak buncit.. Malu.. Cute Mum buat muka confident jerlah.. Dengan harapan takder orang tegur... Tapi sayangnya ada kawan yang tegur... Merah padam muka Cute Mum masa tue.. Memang spoilkan mood jer.. Nasib baik suami Cute Mum kata haritu Cute Mum nampak cantik sangat.. Terus terlupa perut buncitku... ;)


5 comments:

DIDOT said...

ala ciannye..x pe..yg penting hubby x komplen..heheh..gud luck..;)

amiey lee said...

hahahahah lawak la plak

Cute MuM said...

malu.. nampak buncit..sebab kain tue kene lipat..bertambah buncit nampaknya..

AkmaFaizal said...

sabo ajelah..awat tokey butik tak repair ke apa..kasi tak nampak. apa2 pun tu semua kenangan kan..hehe :)

faiznaimi said...

Salam kenal kak....

Welcome to the contest.

Thanks ye sebab support first contest yang Naimi wat.

Good Luck (*_*)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails