Thursday, April 21, 2011

Free Gift untuk anda!!

Cute Mum ada dapat Voucher hadiah GA.. Tapi memandangkan ekonomi Cute Mum untuk bulan nie tak berapa stabil.. banyak komitmen.. Cute Mum rasa nak bagi Voucher ini kepada mereka yang betul2 nak.. sayang pulak kalau Voucher nie expired macam tue sahaja..

Vaucher yang Cute Mum ada..

VOUCHER RM 30 untuk belian rantai leher ZULIAN
VOUCHER RM 20 untuk belian loket atau belian dari koleksi-koleksi ZULIAN (Aleesya's Mummy)
VOUCHER RM 15 untuk belian kerongsang atau subang ZULIAN (Miszy Dian)
VOUCHER RM 15 untuk belian kerongsang atau subang ZULIAN
VOUCHER RM 10 untuk belian cincin wanita ZULIAN


Anda hanya boleh gunakan Voucher nie di Dilaz Collection sebelum 31 April 2011..

Ini antara koleksi yang terdapat di Dilaz Collection..


Apa yang perlu anda buat.. Cuma bagi komen kat entri ini, Voucher mana yang anda mahukan.. Siapa cepat dia dapat.. Tak kisah nak berapa Voucher.. Tapi pastikan anda beli sebelum 31 April 2011..

Bila anda dah pilih barangan yang dikehendaki, jangan lupa email Cute Mum (nuruluyunmazlan@yahoo.com) untuk Cute Mum kompomkan Voucher tue kepada Dilaz.. Cara buat Pembelian & Pembayaran ada kat blog Dilaz Collection..

Cute Mum minta maaf kepada Dilaz sebab tak dapat beli terus menggunakan Voucher ini.. Tapi Cute Mum harap ada yang nak beli menggunakan Voucher ini.. Semoga Bisnes Dilaz bertambah maju... AMIN..

6 comments:

Mama Zharfan said...

mine pun wasted gak..arol siap pm me kat FB tanya kot2 me nak ker tak..emm..me memang tak de plan nak beli2 ni sbb yg menang pun boleh tahan byk gak utk me pakai2 heheh

nurul nabila bt medan said...

nabila nak yang ni >>

VOUCHER RM 30 untuk belian rantai leher ZULIAN

boleh ?

tak pun yang ni >>

VOUCHER RM 10 untuk belian cincin wanita ZULIAN


keh3.
:D

nurul nabila bt medan said...

ni nak kena wat cam ne ni ?
nabila tak paham larh.

nurul nabila bt medan said...

nanti jap.
nabila nak cancel yang rantai uh.
jap.ngah bodek blog dilaz.
cancel dulu :D

MiSzy DiaN said...

salam cute mum..
dtg nak ajak cute mum join lucky draw saya..


jom join lucky draw.. menang handmade coklet.. http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

QUEENPINK said...

Salam

Saya tag anda untuk join contest..

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/april-giveaway.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails