Saturday, April 23, 2011

Menang Tiket Wayang "Rio"

Alhamdulillah.. rezeki Cute Mum menang tiket wayang lagi... Kali nie dari MSN Malaysia..


Cute Mum dapat 2 keping tiket Rio.. Tapi masalahnya, kena amik sendiri kat pejabat Catcha Digital masa office hour.. Sudah tentulah tak boleh.. Cute Mum keje kat BTHO.. Nak kesana jauh..


Agak2 ada tak sesiapa yang minat nak tengok cerita nie dan sanggup pergi amik kat sana? kalo ada.. Cute Mum try tanya orang tue boleh tak wakilkan Cute Mum amik.. Kalo tak boleh jugak.. Terpaksalah Cute Mum burn Tiket Wayang tue...Taklah terkilan sangat sebab kami dah tengok cerita nie hari tue..


p/s: Kemenangan ke-17 di bulan April 2011
Total Kemenangan 2011 : 109


Jom Join HeartBeat!

2 comments:

eb ezrin2 said...

ala bestnyer... xpenah lagi tgk... hu3...

Syima Emi said...

salam cute mum, boleh tahu ofic dia kat mana? tiket ni still available ke? mcm berminat ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails