Thursday, April 28, 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama

Klik banner untuk join..

Apa yang best melalui birhday??
Best bila orang terdekat dengan Cute Mum tak pernah lupa nak wish.. Terutama sekali adik-beradik Cute Mum.. Walaupon dah tak duduk serumah macam dulu.. Diorang tetap ingat.. Dan paling best birthday tahun lepas Cute Mum raikan dengan berbuka puasa bersama suami & Dania..

Cute Mum tag:
Sweetmama
Eb

Tarikh Tutup:
15 Mei 2011


Jom Join HeartBeat!

1 comment:

miss nadya said...

assalamualaikum..nad nak mintak maaf sebab nad lambat blogwalking...nad ada update untuk hadiah..

MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails