Monday, May 9, 2011

2ND GIVEAWAY MAKBED'S JOURNAL - Mengidam yang pelik2..

Klik banner untuk join..

Pengalaman Cute Mum berhadapan dengan hal-hal kehamilan..

Pertama sekali Cute Mum tak boleh bau masakan.. Masak jer sikit.,.. pastue lari keluar rumah.. Nak amik udara segar.. Bayangkan camner nak masak kalo gitue.. Akhirnya Daddy yang masak tak pon makan kat luar jer..

Kedua, Cute Mum nie suka mengidam benda yang pelik2.. Tiba-tiba bagun tido nak makan Mcd.. Masa tue dah pukul 3 pagi.. Nasib baik ada Mcd 24 jam dekat dengan rumah.. kalo tak dah susah..

Cute Mum mengidam nak makan Asam Pedas ikan pari kat Kota Laksamana, Melaka.. Malam tue jugak Daddy bawa pergi Melaka semata-mata nak makan Asam Pedas...

Benda yang Cute Mum mengidam tak dapat biskut kapal terbang.. Puas cari sepanjang mengandung tue.. tapi tak jumpa.. Itu sebab air liur Dania meleleh jer masa kecik.. Lepas bawa naik kapal terbang pergi Indonesia hari tue, terus air liur Dania dah berhenti.. Dah sudah tue baru Cute Mum jumpa biskut tue.. huhu..

Dan paling pelik.. Cute Mum mengidam nak tengok bola kat Stadium.. Masa tue selangor lawan Negeri Sembilan kat Paroi.. Daddy terpaksa ikotkan jer.. Lepas tue, asal ada perlawanan Selangor kat Stadium.. Mesti nak pergi.. Sampai dah mengandung 7 bulan pergi tengok lagi.. Tue sebab Dania suka tengok bola.. dari dalam perut lagi dah biasa tengok bola.. huhu..

Alhamdulillah masa bersalin dan berpantang cute mum dan dinia takder sebarang masalah..

Cute Mum tag:
Nana
Eb

Tarikh Tutup:
25 Mei 2011


Jom Join HeartBeat!

1 comment:

Makbed said...

ehehee....tak larat rasanya sy nak gi tgk bola kat stadium tu. panas...

entri diterima. terima kasih sebab join.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails