Sunday, June 12, 2011

My Romantic Moments Giveaway!

Klik banner untuk join..

Romantik tak kami berdua??


Gambar nie diambil masa kami join Costume Party ujung bulan November 2009.. First time berpakaian macam nie.. Dinner tue diadakan di Genting Highland.. Disebabkan Daddy dah pilih Spiderman, Cute Mum jadi Spiderwoman lah.. Lagipon tak boleh nak pakai baju over2 sangat.. Kompom nampak perut.. Cute Mum pregnant 3 Bulan..

Malam tue memang tuah Daddy.. Turun jer dari bilik hotel, dah ramai peminat datang bergambar dengan Spiderman.. Bukan sebab Daddy yer..hehehe... Masa acara kemuncak cabutan bertuah untuk CASH 20K, tak sangka Daddy yang dapat... Memang tak percaya masa tue, orang kata rezeki anak.. KLIK SINI untuk tau cerita selanjutnya..

Sebabkan dapat Cash, kami bahagi dua duit tue dan masukkan kat dalam tag yang kami sedang pakai tue.. Malam tue belanja member2 makan McD.. Esoknya baru bank in dalam bank.. Duit itu kami simpan untuk perbelanjaan persiapan Baby yang akan lahir nanti...

"I LOVE U, B !!"



4 comments:

cikbintang said...

bestnye...dpt cash byk!!!
pastu dpt lak pkai costume yg mnrik!!hehe sweet je

amiraliyana said...

wah. romantik gitu! =) dpt 20k tu. rezeki betul.

Allec said...

waahhhhhh sweet sgtt! ;)
thanks sis!

Ms and Mr Red Ribbon said...

waaa 20k, memang rezeki baby :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails