Wednesday, July 20, 2011

Menang LONDON WEIGHT & NEW YORK SKIN!

Ada sesiapa yang dah join Contest "Just Match And WIN!" nie yang dah dapat panggilan dari mereka??


Cute Mum dah join ketiga-tiga Contest nie.. Alhamdulillah Cute Mum berjaya dapatkan Entry Prizes untuk ketiga-tiganya sekali..

Waktu Appointment (The Mines)
London Weight : 20 Julai 2011 (Harini) pukul 6 pm
New York : 22 Julai 2011 (Jumaat) pukul 6 pm
Yun Nam : 23 Julai 2011 (Sabtu) pukul 3.30 pm

Tapi masalahnya sekarang nie.. Cute Mum rasa malas nak pergi.. Rasanya mesti tahu sebab apa kan.. Tak nak lah tulis kat sini.. Kang kena saman pulak.. Mana ada duit nak bayar.. hihihi..

Cute Mum dah pernah pergi sekali masa menang Hadiah Ratu Berita Harian - Svensons haritue.. Cerita Cute Mum kat sana pon ada kat entru ni.. Rasanya keadaan mesti serupa.. Contest camnie kan salah satu strategi pemasaran mereka untuk tarik pelanggan baru..

Kalo kawan-kawan dapat Hadiah camnie, nak tak pergi??

p/s: Kemenangan ke-10 & 11 di bulan Julai 2011
Total Kemenangan 2011 : 163


8 comments:

AYuNG said...

setuju..:)

Puan tia said...

kita pg ritu new york..haduihhh mcm2 dia suh kita truskan treatment dia..mls dh aku nk dgr...siap paksa2 kita g suh swipe kad la ape la..truk truk...

nanakimie said...

npe xmo p sis?

Cute MuM said...

@ puan tia : yer ker.. dah agak dah.. hihi..

Fadzillah Kamarudin said...

baru join yun nam...
tak sampai 5 mins dah dapat call...
menang RM668 entry prizes...

BabyRayyan said...

tula...mamarayyan pon dpt gak.tp x taula papa nk buat jgk @ bo layan jer...hihi

Cute MuM said...

@ ayung : :)
@ nanakimie : malas kalo diorang suh amik pakej
@fadzillah : tahnia
@baby rayyan : hehe.. papa malas nak hantarlah tue,

amiey lee said...

heee tak yah amik pakej depala kalau gitu..buat je treatment hadiah tu pastu buat telinga kebal n hati kebal jgn teruskan..tapi kalau ok tak salah nak teruskan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails