Monday, September 19, 2011

Dapat 2 Voucher & Mask..

Alhamdulillah.. Dalam marah-marah pagi tadi terkena dengan nasi goreng yang mahal, dapat pula berita gembira.. Apa lagi kalo bukan hasil berkontest nie... hihi..

Yang terbaru Cute Mum dapat Voucher RM10 dari cuti.com.my sebab berjaya promote kat kawan-kawan like page mereka.. Lepas nie ada cabutan bertuah pula.. Cute Mum dapat 2 entry sebab dapat 121 orang kawan.. Harap dapatlah salah satu hadiah.. Kalo boleh nak percutian kat Langkawi.. Kalo tak dapat, bukan rezeki lah namanya..


Kedua, Cute Mum dapat No.9 dan no.19 (nama Daddy) untuk Walkman Line Contest.. Tak sempat nak printscreen sebab link dah takleh buka.. Hadiahnya Voucher Sony RM30 seorang.. Target nak dapatkan Walkman tue.. Tapi dah nama takder rezeki, 2 soalan terakhir Cute Mum salah jawab.. Nerves.. Terus jatuh rank no.9..


Ketiga, Cute Mum menang DKY Test dari Beaubelle Global Harmony.. First time menang pengomen yang terawal bagi jawapan betul.. Dah banyak Cute Mum join, ada kat Gua Malaysia, Nano White, Wrangler.. tapi tak pernah berjaya.. Alhamdulillah kali nie berjaya.. Dapatlah Super Oxygen Mask..


Ramai juga yang tanya mana Cute Mum tau semua Contest nie.. Kalo kat FB, memang kena rajin like page dan tengok-tengok status kawan-kawan yang rajin join tue.. Baru tau ada contest baru ke tak.. Lagi satu kawan-kawan kat FB pon saling bantu membantu inform pasal contest.. tue yang best.. Kalo ada yang nak join, add Cute Mum kat Facebook.. Jangan lupa kenalkan diri dulu yer.. Kan ada yang FB nama lain dari blog.. Nanti Cute Mum share..

"Sharing is Caring"

p/s: Kemenangan ke-10,11 & 12 di bulan September 2011
Total Kemenangan 2011 : 190

2 comments:

Mama Zharfan said...

byk gak tu :) congrats!

sue zainun said...

banyaknya..hehehe bestnya..n tahniah sb menang.kena cuba slalu baru leh dapat kan. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails