Tuesday, September 13, 2011

Salah seorang lucky Voters!!

Harinie macam tak sempat jer nak update blog.. sebab nak siapkan kerja.. Tapi tangan nie gatal jugak nak menaip entry.. heheh.. Sebelum cerita pasal aktiviti kami semalam.. Nak kongsi kegembiraan Cute Mum kat sini dulu..

Cute Mum tersenarai dalam 50 lucky voters untuk "I Like" Bride Contest anjuran Granduer of Beuty.. Hadiahnya "White 02 Masque and Hydrating Mask" by Passion..


Tapi.. Cute Mum tak rasa boleh pergi amik hadiah nie sebab kena pergi Penang.. Jauh tue...

You are chosen as one of the 50 Lucky voters.. You can collect the White 02 & Hydrating Masque at our office or during the event from 16-18 September 2011 in Straits Quay Convention Centre.

Our company add is:Level 4, Suite 1, Krystal Point Corporate ParkNo.1 Jalan Tun Dr Awang11900 Bayan Lepas, Penang

Sekarang nie Cute Mum tengah tanya admin company tue kalo boleh wakilkan kawan pergi amik.. Agak-agak ada tak kawan-kawan blog yang dekat atau boleh tolong ambilkan bagi pihak Cute Mum kalo dibenarkan?


p/s: Kemenangan ke-8 di bulan September 2011
Total Kemenangan 2011 : 186

1 comment:

IntaNBerliaN said...

kalau 22/9 saya blh tlg ambilkan sbb mmg nak g pennag pun hari tu...

btw, tahniah yer ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails