Thursday, September 22, 2011

Senyum dapat hadiah.. Senyum sebab ...

Alhamdulillah.. Ada rezeki menang Contest untuk harinie... Setelah beberapa hari mencuba nasib untuk jadi peneka pertama kat page Gua Malaysia.. Akhirnya dapat juga jawab soalan terakhirnya untuk harini..Dapatlah Cute Mum hadiah tajaan Galeri Muslimah..


Like lah page Gua Malaysia.. Soalan ada setiap hari.. Mana tau giliran kawan-kawan pula menang.. Sebab siapa yang dah menang dah tak boleh teka.. Bagi peluang kat orang lain pulak..

Lagi satu berita yang buat Cute Mum tersenyum adalah...


Nie yang tak sabar nak beli InTrend Oktober... Walaupon masuk gambar kecik jer pon kat majalah.. Rasa dah seronok sangat.. sebab dulu pernah gak terpikir.. Bila nak tengok gambar sendiri dalam Majalah.. Esok lah Cute Mum share-share.. :)

Tq Sue yang excited call Cute Mum tadi nak bagitau pasal gambar tue.. So apa tunggu lagi. Cubalah.. hihi..

p/s: Kemenangan ke-18 di bulan September 2011
Total Kemenangan 2011 : 196

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails