Monday, October 24, 2011

Rezeki ke GENTING lagi..

Wah.. rasa seronok pulak hujung minggu lepas.. Walaupon tak dapat online sebab Laptop masih kat wad.. Sempat gak tengok result Name Me Contest anjuran Resort World Genting.. Contest nie dah lama tutup.. Kena beri nama Mainan terbaru kat Theme Park dan slogan kenapa pilih nama tue..

Hadiahnya sangat lumayan.. Tapi Cute Mum tak target pon dapat hadiah utama sebab ahli World Card ramai dan kebanyakkannya orang cina.. Mesti lagi power ayat...


Alhamdulillah... Ada rezeki kami... Dapat Consolation Prize... Oklah tue dapat Genting All Park Pass for 2.. Tiket nie jer dah dapat jimat RM120..


Cute Mum guna nama Daddy sebab World Card Daddy yang selalu kami guna kalo datang Genting.. Maknanya kami kena pergi genting juga dalam tahun nie.. sebab masuk hadiah nie, dah ada 4 tiket all park. Dulu menang kat Cuti.com.my.. Seronoknya kalo sempat kumpul duit nak pergi sini.. Barulah enjoy!


p/s: Kemenangan ke-13 di bulan Oktober 2011
Total Kemenangan 2011 : 220

3 comments:

Mama Zharfan said...

congrats!! bessh tu :) me dh lama tak pegi genting :)

Lin Azlina said...

nk masuk contest tu tp bukan ahli world card..

ummi aiza said...

cute mum, saya pun menang consolation prize utk contest ni jugak. tapi saya bukan ahli world card pun. dapat tau menang pun dari link blog cute mum ni. genting mmg tak inform apa2 ye? kalau nak redeem hadiah memang just pergi je dan redeem ke?anyway, congrates cute mum.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails