Friday, October 7, 2011

Syukur rezeki menang Gamin GPS dari Mazda Malaysia..

Semalam masa tengah syok dok belek-belek gambar untuk buat entry, tetiba ada kawan FB tanya nama "Nurul Uyun" tue nama awak ker? Cute Mum terus jawap ye.. Dalam hati dah suspen jugak.. Kenapa yer.. Pastue die terus ucapkan Tahniah.. dan bagi link Winner List..

Terus berdebar-debar nak tengok.. Agaknya Cute Mum menang apa.. Bila check.. Syukur.. Cute Mum dapat Gamin GPS...


Cute Mum sendiri tak tahu pemenang dipilih ikot apa.. Sebab yang ingat kena pilih gambar kereta Mazda,pastue bagi kat kawan2.. Kalolah base on lucky, rasa bertuahlah jugak.. Semalam jugak Cute Mum dah terima panggilan dari mereka.. Insyaallah kalo Daddy tak busy, esok dapatlah hadiah tue...

Selain tue semua peserta GA Nadicraft pon dapat hadiah saguhati..


Cute Mum bersyukur sangat dimurahkan rezeki menang contest dan dapat hadiah yang best bagi diri Cute Mum..sebab kalo nak beli sendiri mungkin Cute Mum tak mampu.. Alhamdulillah..

p/s: Kemenangan ke-4 & ke-5 di bulan Oktober 2011
Total Kemenangan 2011 : 207

4 comments:

eima said...

asek menang mende besh je kan ... sronok betul ... heeeeeeeeee aku plak yg hepi nye

Mama Zharfan said...

congrats!! hadiah syg sgt besh tu!!!!

m@m@ t0meLL said...

banyak nye menang,tahniah..

jom join GA MT plak :)
http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/10/ga-jom-like-pic-qasih.html

BeauTiFuLGirL said...

im pregnant due in Oktober ~ GIVEWAY

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails