Thursday, November 17, 2011

Makin rancaklah kami tengok wayang nampaknya...

Sebenarnya banyak cerita nak kongsi kat sini pasal gelagat Dania semasa jalankan bisnes semalam.. Penat nak layan die.. Tapi mood tak der pulak.. Rasa badan letih sangat.. Nak rehat.. Cara paling senang update pasal winning jerlah...

Dua hari lepas, Cute Mum dah menang Tiket Wayang dari Asia Media Tv.. Kali nie rezeki atas nama Daddy pula.. Dapat 2 Tiket TGV dari Dealtok Like & Share event..


Sekarang nie pon ada ada beberapa cerita dalam List kami nak tengok.. antaranya "Aku Bukan Tomboy"... Yang tue akan guna tiket yang menang dari Mynewshub.. Lagi satu kalo sempat nak tengok cerita "happy feet".. Baca gelagat Syawal katBlog sue, rasa teruja pulak nak bawa Dania tengok..

Kepada Daddy,
Ha.. kali nie nama awak pula yang menang... Jangan jeles lagi tau.. HAhahaha...

p/s: Kemenanan ke-17 di bulan November 2011
Total Kemenangan 2011: 243

1 comment:

Mama Zharfan said...

besh menang tix tu heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails