Thursday, November 3, 2011

Menang Set Produk NIVEA dari COSMOPOLITAN

Selepas jer Cute Mum dapat tau menang Peraduan Mamy Poko, Cute Mum dapat lagi berita gembira.. Kali nie melalui SMS.. Gembira tak terkata masa tue...

Cute Mum menang Cosmopolitan/Nivea Promo.. Masa tue agak blur jugak.. Sebab selalu dapat Surat, kali nie SMS.. Balik rumah terus buka Majalah Cosmopolitan bulan lepas... Rupanya Cute Mum menang kat bahagian SMS..


Kalo diiukutkan nilai harga yang tertulis.. Mungkin nilai barang yang akan Cute Mum dapat dalam RM170.. Mungkin semua yang ada dalam gambar nie kot... Wah.. seronok2.. Sebab nie set untuk elakkan kedutan.. Kenalah pakai sebelum muka Cute Mum berkedut.. huhu..


Terima kasih Cosmopolitan.. Ini kemenangan kedua dengan COSMOPOLITAN.. Yang pertama dapat Set Product VICHY.. Lepas nie nak cuba lagilah.. Ada gak beberapa kawan Cute Mum menang juga kat COSMO nie.. Tahniah yer..

p/s: Kemenangan kedua di bulan November 2011
Total Kemenangan 2011 : 228

4 comments:

Mama Zharfan said...

congrats!!!! :)

nanakimie said...

bestnya!congrtas cute mum..slu je bertuah..hehe

Ctnurkhijah said...

tahniah... ct pun br dpat sms dari cosmo menang set biore dlm isu yg sam ngan cutemum.. best kan..

Tp ct tak pernah join pun yg bahagian sms tu sbb baca syaratnya hadiah kena p amik sendiri..ct dok jauh... selalu join yg bahagian lain2 tp sms jugak la...

NadyaBubble said...

tahniah cute mum :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails