Wednesday, November 16, 2011

Tahniah Dania.. Kerjasama mu berbaloi...

Semalam baru Cute Mum cerita pasal Dania dipaksa bergambar..Dari senyum sampailah nak masam muka Dania melayan karenah Mummy die nie.. Semuanya untuk masuk Contest Huggies..

Andaikata Dania dah besar nanti Dania baca entry nie, Mummy nak ucapkan tahniah dan terima kasih sangat-sangat sebab memenuhi permintaan Mummy.. Mummy buat macam nie pon bersebab.. Sebab nak Dania rasa hasil usaha Dania tue.. Tak kisahlah menang hadiah besar atau tidak.. Janji ada...


Disebabkab Dania good Girl, usaha Dania tue berhasil.. Dania jadi peserta ke7 terawal haritue.. Walaupon target Mummy nak dapatkan Huggies Play Tent, biar Dania boleh main.. Tapi rezeki Dania dapat Huggies Diapers Jumbo Size.. Takperlah kan.. Dania boleh pakai jugak..Tahniah Dania sayang...


Nampaknya, bulan depan savelah duit Mummy takyah beli Diapers.. Hadiah dari MamyPoko hujung bulan boleh amik.. Ada 2 pek.. Hadiah dari huggies sebelum nie tak pasti bila sampai.. Kali nie dapat lagi 1.. Syukur...Harap Dania serasi pakai 2 jenama Diapers yang baru nie yer..

Cute Mum memang nak tunggu result keluar pukul 6 petang, tapi tak sempat sebab balik awal ikot Daddy pergi Kl.. Pagi nie baru perasan.. Happy sangat..

p/s: Kemenangan ke-16 di bulan November 2011
Total Kemenangan 2011: 242

5 comments:

Anum said...

tahniah dania
comelnya muka dia sis

Mama Zharfan said...

congrats!! :)

sue zainun said...

tahniah dania..buat mamanya jugak..

Cik Rose Cute said...

Tahniah Dania

Jom! join..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/11/contest-my-top-referral-by-amira-studio.html

AkmaFaizal said...

Tahniah3...semua tu tuk Dania juga. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails